Αποστολέας Θέμα: O Βαρουφάκης στο Ηράκλειο !  (Αναγνώστηκε 386 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Gogo

  • "Ξεμαλλιάρης"
  • ************
  • Μηνύματα: 2687
  • Καλοκαιρινή Ενέργεια +9/-0
  • Φύλο: Γυναίκα
O Βαρουφάκης στο Ηράκλειο !
« στις: Ιούνιος 16, 2015, 01:42:16 πμ »Ευθεία επίθεση εναντίον των δανειστών εξαπέλυσε  ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης στη διάρκεια ομιλίας του στην Πλατεία Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο.

Όπως είπε, οι δανειστές απαιτούν να κόψουμε το ΕΚΑΣ, να φορολογήσουμε το ηλεκτρικό ρεύμα με 23% ώστε αυτά τα χρήματα να τα ρίχνουμε για χρόνια πολλά στη "μαύρη τρύπα" του χρέους.

Απέδωσε, δε, τη δυσκολία επίτευξης συμφωνίας σε διαφωνίες μεταξύ των θεσμών, αλλά και μεταξύ των κρατών μελών της ευρωζώνης και σε κάποιες περιπτώσεις και εντός κάποιων κρατών μελών.

Τέλος ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε πως αν θέλουν την ταπείνωση μας, θα υποστούν την διάλυση της Ευρώπης και συμπλήρωσε εμείς εκλεγήκαμε για να αμφισβητήσουμε την ισχύ αυτού του μνημονίου. Οι μαζορέτες του μνημονίου και αυτοί που έφεραν το μνημόνιο, μας κατηγορούν και με κατηγορούν  οτι υπέγραψα μνημόνιο στη βάση της 20ης Φεβρουαρίου, κατέληξε ο Γιάννης Βαρουφάκης

Υπενθυμίζεται οτι ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, έφτασε στο Ηράκλειο, απόψε προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση που οργάνωσε  η Ο.Μ Κέντρου ΣΥ.ΡΙΖ.Α με θέμα «Πολιτικές Εξελίξεις»

Μάλιστα ο ίδιος ήταν προγραμματισμένο να βρίσκεται απο το πρωί  στο Ηράκλειο, ωστόσο λόγω των εξελίξεων και  των κρίσιμων διεργασιών της διαπραγμάτευσης, ακυρώθηκε η πρωινή περιοδεία του.


Never Stop Believing !