Αποστολέας Θέμα: Καλοκαίρι στη πλατεία Κοραή!  (Αναγνώστηκε 280 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maria z

  • Moderator
  • "Ξεμαλλιάρης"
  • *****
  • Μηνύματα: 2263
  • Καλοκαιρινή Ενέργεια +6/-0
  • Φύλο: Γυναίκα
Καλοκαίρι στη πλατεία Κοραή!
« στις: Ιούλιος 17, 2015, 08:26:34 πμ »
                             

Σε πείσμα των καιρών η πλατεία Κοραή επιμένει και φέτος να μετατρέψει το κέντρο του Ηρακλείου σε μια όαση πολιτιστικής δροσιάς.

Εξάλλου σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης η ψυχαγωγία και μάλιστα με τα συστατικά που εδώ και χρόνια έχουν θεσπίσει κάθε καλοκαίρι τα καταστήματα της πλατείας Κοραή, αποτελούν μια ευχάριστη νότα στη βραδινή καθημερινότητα των ηρακλειωτών.

Για φέτος το Μήλο της Έριδος, ο Αντίποδας, ο Νότος, το Stone και το La brasserie, με την υποστήριξη του δισκοπωλείου Αεράκης , ετοιμάζουν οκτώ συνολικά συναυλίες με ντόπιους καλλιτέχνες που ο καθένας τους αφήνει το δικό του στίγμα στο είδος της μουσικής που ασχολείται.

Μεγάλοι κρητικοί δημιουργοί όπως ο Ψαραντώνης ,ο Βασίλης Σκουλάς, ο  Βασίλης Σταυρακάκης , ο Γιώργος και Νίκος Στρατάκης καθώς και ο Δημήτρης και ο Μιχάλης Κουνάλης θα περάσουν από τη σκηνή της Πλατείας Κοραή.

Και το καλό όμως έντεχνο και  ρεμπέτικο τραγούδι έχει τον εκφραστή της στην πλατεία Κοραή με το συγκρότημα Ένα και Ένα και τη Μαρία Κώτη και τον Δημήτρη Ζαχαριουδάκη,παρέα με αξιόλογους μουσικούς, να αφήνουν για λίγο τους Χαίνηδες.

Η πλατεία Κοραή επίσης δεν ξεχνά και τις ρόκ στιγμές της όπως αυτές εκφράζονται από τους Sounds of Iris, αλλά και το λαϊκό τραγούδι με τον Νίκο Δελιδάκη με τη μουσική παρέα του.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευτέρα 20 Ιουλίου-Μιχάλης και Δημήτρης Κουνάλης

-Τετάρτη  29 Ιουλίου - Βασίλης Σκουλάς

-Δευτέρα 3 Αυγούστου – Ένα και Ένα

-Δευτέρα 10 Αυγούστου – Νίκος Δελιδάκης 

-Δευτέρα 24 Αυγούστου – Γ&Ν Στρατάκης

-Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου - Ψαραντώνης

-Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου – Sounds of Iris

-Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου – Βασίλης Σταυρακάκης

carpe diem!