top of page

Οπτικός Οίκος Ματθαιουδάκη - 150 Χρόνια Κοντά μας!


Πόσο εύκολο είναι να παραμένεις για 150 χρόνια στην κορυφή της προτίμησης του κόσμου; Ο Οπτικός Οίκος Ματθαιουδάκη γιόρτασε ενάμιση αιώνα παρουσίας στο Ρέθυμνο και εκτός από πελάτες, κοντά του ήταν και δεκάδες φίλοι που εκτός το κατάστημα αγαπάνε και τους ανθρώπους του!




Εκατοντάδες trending προϊόντα από τα δημοφιλέστερα brands της αγοράς, εξειδικευμένη εξυπηρέτηση από μια ομάδα που μας περιμένει πάντα με χαμόγελο και προτάσεις που συναντάνε πάντα την αισθητική μας! Το ιστορικό κατάστημα μας περιμένει πλέον σε ολοκαίνουριες και πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, ακριβώς δίπλα από το παλιό, σε έναν χώρο που έχει δομηθεί για να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία μας. Ο Ματθαίος Ματθαιουδάκης πιστός στην οικογενειακή του παράδοση υλοποίησε ένα όραμα ετών αναδεικνύοντας το κατάστημα στον πλέον δημοφιλή οίκο οπτικών στην Κρήτη.



Ανακαλύψτε καθημερινά μοναδικές προτάσεις εμπνευσμένες από τα τελευταία releases των οπτικών οίκων και φυσικά μείνετε συντονισμένοι στο "Καλοκαίρι Στο Νότο" για όλα τα Updates από την αγαπημένη μας επιχείρηση!


Logo_Ksn2014_2.png
bottom of page